Polarisatieproef

Probeer je in je werk verschillende groepen mensen – medewerkers, wijkbewoners, cliënten – samen te brengen? Loop je er tegenaan dat discussies vastlopen en verharden, omdat (groepen) mensen niet in staat zijn de ander écht te verstaan?

 

In de Polarisatieproef ga je samen met je collega’s op zoek naar openingen. Je deelt interne en externe vraagstukken, oefent met empathie en onderzoekt de kansen die taal en rituelen bieden. Met elkaar kijken we hoe we een beweging kunnen maken van verwijten naar verbinden.

Wil je meer weten over hoe je deze training kunt inzetten in jouw organisatie?
Wij vertellen je er graag alles over.
 • Contact

  Susanne Geuze

  Schrijver/adviseur

  Brede interesse, positieve energie en pure schrijfkracht. Bij wervelwind Susanne zie je ze terug in heldere reportages, artikelen en blogs. Onze graag- en veelschrijver liet en laat het al zien bij de Volkskrant, het AD en NU.nl.

  | susanne@einder.com
 • Contact

  Teun Boumans

  Schrijver/adviseur en partner

  Maakt met schijnbaar gemak de beste communicatieplannen. Is dé man om mee aan tafel te zitten als je scherp wil krijgen wie je bent, waar het bij jouw organisatie om draait en welke communicatiewaarden daarbij horen. Het mooie aan Teun is dat er weinig zit tussen wat hij bedoelt, zegt en schrijft. Beheerst het ambacht schrijven tot in de perfectie.

  | teun@einder.com