Onze interesse stopt niet waar de opdracht eindigt. We praten graag met je verder over wat er speelt in je werkveld. Daarom organiseren we SOEP!

 

SOEP is een korte, krachtige expertmeeting waarin we Sparren Over Essentiële Punten. We brengen professionals uit verschillende organisaties samen die met hetzelfde (communicatie)vraagstuk te maken hebben. Vaste ingrediënten: een korte presentatie, een stevige discussie en een pan heerlijke soep! Je gaat gegarandeerd gesterkt en geïnspireerd naar huis.

 

SOEP vindt ongeveer twee keer per maand op donderdag plaats, van 16:00 tot 18:00 uur. Meer weten? Meld je aan om de SOEP-agenda in je mailbox te krijgen. Of houd onze Facebookpagina in de gaten.

 • Donderdag 20 februari

  Escaperoomsoep

  Gemeenten, overheidsinstellingen en zorgorganisaties willen meer en beter aansluiten bij wat er in de maatschappij gebeurt. Hoe pak je dat aan? Hoe voorkom je dat je achter de feiten aanloopt? En hoe kun je nieuws en sociale media in je voordeel laten werken?
  Steeds meer organisaties richten daarvoor een ‘newsroom’ in. Wil je weten wat dat precies is en hoe het werkt? Imke Kerkhof van Communicatieverandering en Bas van Rens van Daadkracht laten jullie dit graag zelf ervaren, in de Escaperoom Newsroom!

  In de Escaperoom Newsroom stimuleren Imke en Bas jouw creativiteit en staat teamwork centraal. Spelenderwijs wordt duidelijk hoe je jullie communicatie én jouw team kunt verbeteren. Bovendien leer je beter samenwerken.
  Waar ga je mee naar huis? Een plan van aanpak om zelf een newsroom in te richten, met beschrijving van de rollen, taken en bijbehorende vaardigheden. Met concrete acties die je de volgende dag al kunt oppakken!

  Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze SOEP en ervaar het zelf!

  • tijd Van 16:00 uur tot 18:00 uur
  • locatie Einder Communicatie
  • adres sint Annastraat 174, Nijmegen
  • aanmelden soep@einder.com