>>> Wij zijn er weer! Nu met SOEP IN BLIK! Vanwege corona organiseren wij onze expertmeetings voorlopig online. Heel handig; want je hoeft de deur niet meer uit. Kijk en luister je mee? Meld je aan voor onze komende SOEP IN BLIK via soep@einder.com . Dan sturen we je een linkje voor deelname toe. <<< 

 

Onze interesse stopt niet waar de opdracht eindigt. We praten graag met je verder over wat er speelt in je werkveld. Daarom organiseren we SOEP!

 

SOEP is een korte, krachtige expertmeeting waarin we Sparren Over Essentiële Punten. We brengen professionals uit verschillende organisaties samen die met hetzelfde (communicatie) vraagstuk te maken hebben. Vaste ingrediënten: een kort interview en ruimte voor vragen.

 

 

SOEP vindt ongeveer twee keer per maand op donderdag plaats, van 16:00 tot 17:00 uur. Meer weten? Meld je aan om de SOEP-agenda in je mailbox om te krijgen. Of houd onze Facebookpagina in de gaten.

 

 

 • Donderdag 15 oktober

  Liefde in tijden van corona

  Intimiteit en seksualiteit zijn basisbehoeften van ieder mens. Toch is erover praten nog altijd ‘ongemakkelijk’. Dat geldt ook voor begeleiders in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

  Hoe begeleid en ondersteun je gezonde intimiteit en
  seksualiteit bij ouderen? Of bij mensen met een beperking? En hoe ga je op de goede manier in gesprek met hun familie? De aandacht hiervoor groeit – interventies en tools zijn er genoeg. Maar er is ook niet veel onwetendheid en gespreksverlegenheid. Hoe breng je daar verandering in? Wat zijn de dilemma’s, waar liggen de kansen?

   

  Noëlle Sant komt erover praten, aan de hand van haar ervaringen uit de praktijk. Noëlle werkt bij Vilans en is gespecialiseerd in het thema intimiteit en seksualiteit in de ouderenzorg op het platform Z org voor beter . Vilans en Rutgers werken samen aan het ZonMw-project SIVIL .

   

  Wat zijn jouw ervaringen met dit onderwerp? Stel je vragen online tijdens onze eerste SOEP IN BLIK! Meld je aan via soep@einder.com en we sturen je een linkje toe voor online deelname.

  • tijd Van 16:00 uur tot 17:00 uur
  • locatie Einder Communicatie
  • adres Online via Teams
  • aanmelden soep@einder.com