Onze interesse stopt niet waar de opdracht eindigt. We praten graag met je verder over wat er speelt in je werkveld. Daarom organiseren we SOEP!

 

SOEP is een korte, krachtige expertmeeting waarin we Sparren Over Essentiële Punten. We brengen professionals uit verschillende organisaties samen die met hetzelfde (communicatie)vraagstuk te maken hebben. Vaste ingrediënten: een korte presentatie, een stevige discussie en een pan heerlijke soep! Je gaat gegarandeerd gesterkt en geïnspireerd naar huis.

 

SOEP vindt ongeveer twee keer per maand op donderdag plaats, van 16:00 tot 18:00 uur. Meer weten? Meld je aan om de SOEP-agenda in je mailbox te krijgen. Of houd onze Facebookpagina in de gaten.

 • Donderdag 13 december

  Communiceren op niveau

  Hoe bereik je ‘bijzondere’ doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperking? 
Eva Baan, adviseur cliëntcommunicatie bij ASVZ, lanceerde met haar collega’s een prachtig magazine voor cliënten, op naam en op maat. Overal is aan gedacht: van animaties en audio-opnames tot pagina’s die de zintuigen prikkelen. 


  Hoe maak je zo’n tijdschrift, voor een doelgroep waarvan de één dagelijks met z’n smartphone op Facebook zit – en de ander niet of nauwelijks kan lezen?

  Eva komt er alles over vertellen bij Einder. En ze is ook benieuwd naar jouw vragen en kennis over ‘communiceren op niveau’. Wij zorgen natuurlijk voor een lekkere pan soep. Kom ook!

  PS. Nu al benieuwd naar het blad? Een digitale versie vind je op www.tijdschrift-asvz.nl.

 • Donderdag 29 november

  Waardevol werken

  Bij Gemeente Heusden leggen ze álles wat ze doen naast hun waarden: Dromen, Doen, Heusden. Van het beleid tot de communicatie, in alle sectoren en werkgebieden. Van Boa tot klantcontactcentrum. Zo houden ze hun focus scherp, ook als de ambtelijke wereld die dreigt te vertroebelen.

  Bas Schel, coördinator communicatie bij de gemeente Heusden komt hier aanstekelijk over vertellen, compleet met mooie voorbeelden en praktische tools die deze manier van werken tot leven te brengen.

   

  Wat ook opmerkelijk is; de gemeente Heusden maakt een strikte scheiding; het college bepaalt wat de gemeente doet, de organisatie gaat over de hoe. Zij ondersteunen het college in de manier waarop het beleid vorm krijgt; de wensen van de inwoners staan hierbij centraal. Gaat het nooit mis? Tuurlijk, sommige beleidsvelden zijn moeilijker mee te nemen. Zijn de klanten meer tevreden? Dat dan weer wel! Maar het kan natuurlijk altijd nog beter. Hoe doen jullie dit bij jouw organisatie? Kom meepraten, wij zorgen voor SOEP!