Onze interesse stopt niet waar de opdracht eindigt. We praten graag met je verder over wat er speelt in je werkveld. Daarom organiseren we SOEP!

 

SOEP is een korte, krachtige expertmeeting waarin we Sparren Over Essentiële Punten. We brengen professionals uit verschillende organisaties samen die met hetzelfde (communicatie)vraagstuk te maken hebben. Vaste ingrediënten: een korte presentatie, een stevige discussie en een pan heerlijke soep! Je gaat gegarandeerd gesterkt en geïnspireerd naar huis.

 

SOEP vindt ongeveer twee keer per maand op donderdag plaats, van 16:00 tot 18:00 uur. Meer weten? Meld je aan om de SOEP-agenda in je mailbox te krijgen. Of houd onze Facebookpagina in de gaten.

 • Donderdag 21 februari

  Vissen of kweken

  De arbeidsmarkt staat onder druk. Onder andere in de zorg, de kinderopvang en de bouw is er een flink tekort aan goed geschoolde werknemers. Organisaties vissen in een lege vijver. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen vindt én bindt?

  Op 21 februari vertelt Niels Groenendijk over hoe hij dat aanpakt bij onder andere het Radboudumc. Wat is de rol van recruitment, van arbeidsmarktcommunicatie en van de teams zelf? En hoe verbind je het verhaal van je organisatie op een succesvolle manier met de juiste kandidaten? Zodat je de mensen vindt die je nodig hebt én die bij je passen? Wil je meepraten over wat wel en niet werkt op de arbeidsmarkt? Sluit aan bij SOEP!

  • tijd Van 16.00 tot 18.00 uur
  • locatie Einder Communicatie
  • adres Sint Annastraat 174, Nijmegen
  • aanmelden soep@einder.com