Onze interesse stopt niet waar de opdracht eindigt. We praten graag met je verder over wat er speelt in je werkveld. Daarom organiseren we SOEP!

 

SOEP is een korte, krachtige expertmeeting waarin we Sparren Over Essentiële Punten. We brengen professionals uit verschillende organisaties samen die met hetzelfde (communicatie)vraagstuk te maken hebben. Vaste ingrediënten: een korte presentatie, een stevige discussie en een pan heerlijke soep! Je gaat gegarandeerd gesterkt en geïnspireerd naar huis.

 

SOEP vindt ongeveer twee keer per maand op donderdag plaats, van 16:00 tot 18:00 uur. Meer weten? Meld je aan om de SOEP-agenda in je mailbox te krijgen. Of houd onze Facebookpagina in de gaten.

  • Donderdag 28 maart

    Hoe groen zijn wij nu eigenlijk bezig?

    Wooncorporaties, gemeenten, stedenbouwkundigen en architecten maken flinke stappen naar de verduurzaming van de bebouwde omgeving. Dat is mooi… maar met de buitenruimte kunnen ze nog zó veel meer doen!

    Nieuwsgierig naar wat en hoe? Nico Wissing weet hoe je pleinen, terreinen en zelfs hele woonwijken groen kunt maken. Hij gaat er graag met je over in gesprek. Kom ook! Wij zorgen voor een heerlijke lentesoep!
    Nico Wissing heeft meer dan 35 jaar ervaring in duurzaam en innovatief tuin- en landschapsontwerp. Samen met groenpionier Lodewijk Hoekstra richtte hij NL Greenlabel op, dat werkt aan de promotie en verduurzaming van de groene sector.