>>> Wij zijn er weer! Nu met SOEP IN BLIK! Vanwege corona organiseren wij onze expertmeetings voorlopig online. Heel handig; want je hoeft de deur niet meer uit. Kijk en luister je mee? Meld je aan voor onze komende SOEP IN BLIK via soep@einder.com . Dan sturen we je een linkje voor deelname toe. <<< 

 

Onze interesse stopt niet waar de opdracht eindigt. We praten graag met je verder over wat er speelt in je werkveld. Daarom organiseren we SOEP!

 

SOEP is een korte, krachtige expertmeeting waarin we Sparren Over Essentiële Punten. We brengen professionals uit verschillende organisaties samen die met hetzelfde (communicatie) vraagstuk te maken hebben. Vaste ingrediënten: een kort interview en ruimte voor vragen.

 

 

SOEP vindt ongeveer twee keer per maand op donderdag plaats, van 16:00 tot 17:00 uur. Meer weten? Meld je aan om de SOEP-agenda in je mailbox om te krijgen. Of houd onze Facebookpagina in de gaten.

 

 

 • Donderdag 1 april 2021

  Achter de voordeur-soep

  Ze wonen ‘gewoon’ in de buurt. En toch komen ze vaak niet in beeld. Mensen die kampen met psychiatrische problematiek, of verslaving, schulden, eenzaamheid, of beginnende dementie.
  Hoe signaleer je dat ‘iets speelt’? En hoe zorg je er vervolgens voor dat mensen op tijd de hulp krijgen die ze nodig hebben?

  Je kunt niet door een deur heen kijken. Dus moeten we het hebben van mensen die ‘gewoon’ achter de voordeur komen, zoals medewerkers van woningcorporaties en onderhoudsbedrijven.

  Joris van Lokven, Janet Govers en Theo Strik van ­BrabantWonen vertellen hoe zij het aanpakken achter
  de voordeur. En of dat ook lukt in coronatijd.

  Benieuwd? Kruip achter je computer en schuif aan!

  Kom naar SOEP, de Einder-expertmeeting!

  Deze bijeenkomst is online, als je je opgeeft, sturen we je een linkje toe voor een ontmoeting in Teams.

  • tijd Van 16:00 uur tot 17:00 uur
  • locatie Online
  • adres via Teams
  • aanmelden soep@einder.com