Onze interesse stopt niet waar de opdracht eindigt. We praten graag met je verder over wat er speelt in je werkveld. Daarom organiseren we SOEP!

 

SOEP is een korte, krachtige expertmeeting waarin we Sparren Over Essentiële Punten. We brengen professionals uit verschillende organisaties samen die met hetzelfde (communicatie)vraagstuk te maken hebben. Vaste ingrediënten: een korte presentatie, een stevige discussie en een pan heerlijke soep! Je gaat gegarandeerd gesterkt en geïnspireerd naar huis.

 

SOEP vindt ongeveer twee keer per maand op donderdag plaats, van 16:00 tot 18:00 uur. Meer weten? Meld je aan om de SOEP-agenda in je mailbox te krijgen. Of houd onze Facebookpagina in de gaten.

 • Donderdag 25 april 2019

  Wie blogt, die blijft?

  Jos Joosten, hoogleraar Letterkunde aan de Radboud Universiteit, blogt vrijwel dagelijks. Op zijn Facebookpagina schrijft hij over alles wat hem bezighoudt. Daarbij aarzelt hij niet om de boel flink op te schudden.

  Jos’ blogs zijn populair en spraakmakend, juist doordat hij de grens opzoekt. Daar is lef voor nodig – je moet jezelf durven laten zien. Maar hoe werkt dat als je blogt voor of namens je organisatie? Kun je dan vrijuit schrijven, zonder je werkgever of jezelf in de problemen te brengen? Hoe schrijf je blogs die aanslaan bij (potentiële) klanten? En wat levert dat bloggen eigenlijk op?

   

  Samen met Jos én jou gaan we in deze expertmeeting op zoek naar antwoorden. Houd jij je bezig met externe communicatie en ben je benieuwd wat bloggen jouw organisatie kan brengen? Of blog je zelfs al en (her)ken je de dilemma’s die daarbij komen kijken? Dan is dit een SOEP naar jouw smaak.