Toegankelijk schrijven (workshop)

Helder schrijven en je doel(groep) bereiken

Alleen met een pakkende tekst komt jouw verhaal rechtstreeks bij je doelgroep binnen. Maar hoe doe je dat? Welke veelgemaakte fouten staan een goede tekst in de weg? En op welke manier houd je de aandacht van de lezer vast? In onze schrijftraining delen we onze kennis over toegankelijk en spraakmakend schrijven én laten we zien hoe leuk effectief schrijven is

Wat kun je na deze workshop?

• Teksten schrijven waarmee je je doel en je doelgroepen beter bereikt.

• Teksten schrijven die helder en begrijpelijk vertellen wat jij wilt zeggen.

• Schrijven zonder ‘kramp’ en met meer plezier!

Waarom bij Einder?

Bij Einder werken alleen tekstschrijvers barstensvol ervaring. Onze professionals schrijven al ruim twintig jaar voor honderden klanten en hebben al heel wat schrijfdilemma’s opgelost. We schaven onze kennis continu bij, omdat we zelf gek zijn op ons vak. Dat merk je in onze aanpak: persoonlijk en aanstekelijk. Je krijgt uitvoerig feedback op je eigen teksten en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Dat is ook wat we terugkrijgen van onze trainees: van onze trainingen krijg je zin om aan de slag te gaan!

”De inhoud van de workshop zit goed in elkaar. Je krijgt globaal de theorie mee. Maar vooral de praktijkvoorbeelden zijn fijn. Je past alles direct toe op je eigen teksten. Waar ga je de fout in? En hoe kan het beter? Ik zou het ook zeker aanraden aan anderen!”
Deelnemer