Toegankelijk schrijven

Helder schrijven en je doel(groep) bereiken

Alleen met een pakkende tekst komt jouw verhaal rechtstreeks bij je doelgroep binnen. Maar hoe doe je dat? Welke veelgemaakte fouten staan een goede tekst in de weg? En op welke manier houd je de aandacht van de lezer vast? In onze schrijftraining delen we onze kennis over toegankelijk en spraakmakend schrijven én laten we zien hoe leuk effectief schrijven is

Wat kun je na deze training?

• Teksten schrijven waarmee je je doel en je doelgroepen beter bereikt.

• Teksten schrijven die helder en begrijpelijk vertellen wat jij wilt zeggen.

• Schrijven zonder ‘kramp’ en met meer plezier!

Hoe ziet de training eruit?

We bieden verschillende schrijftrainingen aan, maar beginnen vrijwel altijd met de basis: ‘Toegankelijk schrijven’. Deze training duurt één dagdeel. Je krijgt praktische schrijftips voor doel- en doelgroepgerichte teksten en oefent met jouw eigen werk. Daarna verzorgen we op een of meerdere dagdelen een specifieke schrijftraining op maat en brengen we de geleerde lessen in de praktijk. Daarbij koppelen we de schrijfregels aan de kernwaarden en communicatiedoelen en -middelen van jouw organisatie. Afhankelijk van de deelnemers of doelgroep kies je een of meerdere andere trainingen.

Waarom bij Einder?

Einder schrijft al ruim twintig jaar voor jouw doelgroepen. Onze schrijvers en trainers schaven hun kennis continu bij, omdat ze gek zijn op hun vak. Dat merk je in onze aanpak: persoonlijk en aanstekelijk. Je krijgt uitvoerig feedback op je eigen teksten en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Dat is ook wat we terugkrijgen van onze trainees: van onze trainingen krijg je zin om aan de slag te gaan!

Praktische informatie

Onze trainingen duren maximaal 4 uur (één dagdeel). Per training kunnen maximaal 10 mensen meedoen. De kosten per training zijn € 1500 (ex. btw). Zoek je meer praktische informatie over onze trainingen? Of wil je toch graag iets anders? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.