Werven met je kernwaarden

Wervings- en vacatureteksten schrijven in je tone of voice

Juist in een krappe arbeidsmarkt is het essentieel dat je je als werkgever stevig profileert. Maar wel op een manier die helemaal bij jouw organisatie past. Want alleen dan bind je de mensen aan je die je echt verder brengen, voorkom je valse verwachtingen en werk je aan een sterk werkgeversmerk. Dat begint bij je (werken bij-)website en vacatureteksten. Daar gaan we in deze training mee aan de slag!

Wat kun je na deze training?

  • Wervings- en vacatureteksten in lijn brengen met de kernwaarden van je organisatie. Qua inhoud, structuur en toon.-
  • Je hebt een begin gemaakt met een waardengedreven tone of voice.
  • Je hebt handvatten om bestaande en nieuwe vacature- en webteksten te verbeteren.

Waarom bij Einder?

Einder schrijft al ruim twintig jaar voor jouw doelgroepen. Onze schrijvers en trainers schaven hun kennis continu bij, omdat ze gek zijn op hun vak. Dat merk je in onze aanpak: persoonlijk en aanstekelijk. Je krijgt uitvoerig feedback op je eigen teksten en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Dat is ook wat we terugkrijgen van onze trainees: van onze trainingen krijg je zin om aan de slag te gaan!

Praktische informatie

Onze trainingen duren maximaal 4 uur (één dagdeel). Per training kunnen maximaal 10 mensen meedoen. De kosten per training zijn € 1500 (ex. btw). Zoek je meer praktische informatie over onze trainingen? Of wil je toch graag iets anders? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.