Corresponderen met je kernwaarden

Mails en brieven schrijven in je tone of voice

Elk contactmoment is een kans om de relatie met je doelgroepen te verstevigen. Tenminste, als je ervoor zorgt dat in elk contactmoment de kernwaarden van jouw organisatie doorklinken. Hoe je dat doet, leer je in de training ‘Corresponderen met je kernwaarden’.

Wat kun je na deze training?

  • Zakelijke correspondentie (brieven, e-mails) in lijn brengen met de kernwaarden van je organisatie. Qua inhoud, structuur en toon.
  • Je hebt een begin gemaakt met een waardengedreven tone of voice.
  • Je hebt handvatten om je standaardcorrespondentie kritisch onder de loep te nemen en te verbeteren.

Waarom bij Einder?

Einder schrijft al ruim twintig jaar voor jouw doelgroepen. Onze schrijvers en trainers schaven hun kennis continu bij, omdat ze gek zijn op hun vak. Dat merk je in onze aanpak: persoonlijk en aanstekelijk. Je krijgt uitvoerig feedback op je eigen teksten en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Dat is ook wat we terugkrijgen van onze trainees: van onze trainingen krijg je zin om aan de slag te gaan!

Praktische informatie

Onze trainingen duren maximaal 4 uur (één dagdeel). Per training kunnen maximaal 10 mensen meedoen. De kosten per training zijn € 1500 (ex. btw). Zoek je meer praktische informatie over onze trainingen? Of wil je toch graag iets anders? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.