Waardevolle beleidsteksten schrijven

Plannen en notities maken in lijn met je visie, missie en kernwaarden

Als beleidsadviseur schrijf je allerlei notities, nota’s en beleidsstukken. Hoe zorg je ervoor dat lezers jouw beleidstekst niet alleen begrijpen, maar er ook iets mee kúnnen? Dat lukt als je het beleid helder en concreet formuleert – in lijn met de visie en kernwaarden van jouw organisatie. Hoe je dat doet, leer je in deze training.

Wat kun je na deze training?

  • Je hebt geoefend met de vertaalslag van regel- en wetgeving naar de visie en kernwaarden van jouw organisatie.
  • Je weet hoe je beleidsteksten in lijn brengt met de kernwaarden van je organisatie. Qua inhoud, structuur en toon.
  • Je hebt een begin gemaakt met een waardengedreven tone of voice.
  • Je hebt handvatten om bestaande en nieuwe beleidsteksten te verbeteren.
  • Jouw beleidsteksten meer zeggings- en advieskracht geven.

Waarom bij Einder?

Einder schrijft al ruim twintig jaar voor jouw doelgroepen. Onze schrijvers en trainers schaven hun kennis continu bij, omdat ze gek zijn op hun vak. Dat merk je in onze aanpak: persoonlijk en aanstekelijk. Je krijgt uitvoerig feedback op je eigen teksten en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Dat is ook wat we terugkrijgen van onze trainees: van onze trainingen krijg je zin om aan de slag te gaan!

Praktische informatie

Onze trainingen duren maximaal 4 uur (één dagdeel). Per training kunnen maximaal 10 mensen meedoen. De kosten per training zijn € 1500 (ex. btw). Zoek je meer praktische informatie over onze trainingen? Of wil je toch graag iets anders? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.