Susanne Geuze
Schrijver/adviseur

Workshop Woensdag, dat wil je niet missen

March 1, 2019

Trainingen, die geven we bij Einder al jaren. Over toegankelijk schrijven en sterke content bijvoorbeeld, of over hoe je als organisatie slimmer in gesprek kunt met iedereen die belangrijk voor je is. We leiden medewerkers op tot ambassadeur en voorzien professionals van een spoedcursusje sociale media.

 

Tot nu toe waren Einder-trainingen ‘in-company’: voor afdelingen of teams. Niets mis mee, natuurlijk. Maar dit jaar willen we onze kennis en ervaring veel vaker én laagdrempeliger delen.

 

Wat nou als jij wilt leren hoe je sterk en onderscheidend beeld selecteert, maar je baas is nog niet overtuigd van een training voor het hele team? Misschien run je de afdeling in je eentje en kun je wel wat aanscherping gebruiken? Of ben je zelfstandig professional en op zoek naar wat praktische bijscholing?

 

Ons antwoord op al die vragen: WorkshopWoensdag!

 

 

Het idee is simpel. Eén keer per maand gaan de deuren van onze prachtige workshopruimte aan de Sint Annastraat open voor geïnteresseerden. In één dagdeel spijkeren we je bij op het gebied van tekst, beeld, dialoog voeren of sociale media. We hanteren een beperkt aantal plekken, zodat we écht persoonlijke aandacht kunnen bieden. Dat betekent zéker niet alleen luisteren, maar vooral ook lekker aan de slag.

 

Ben je al enthousiast? Ik wel. Sterker nog, ik heb veel zin om die eerste “Beter in gesprek”-workshop te geven, komende maand. Laatste keer dat collega Teun en ik die gaven – wél voor een groep –, wisten we de boel lekker op te schudden. Doe je mee?