Dialoogsessie

Visie, missie, kernwaarden… veelal gloedvolle woorden op papier. Maar wat betekenen ze voor jou, in de praktijk? En wat merken huurders, cliënten, opdrachtgevers en collega’s ervan?  We begeleiden medewerkers en teams in organisaties om zich de visie, missie en kernwaarden eigen te maken. Zodat iedereen ‘de bedoeling’ van de organisatie kan vertalen naar zijn werk en betekenis kan geven.

 

Wil je meer weten over hoe je deze training kunt inzetten in jouw organisatie?
Wij vertellen je er graag alles over.
 • Contact

  Claudia Verbeeck

  Adviseur/ontwerper en partner

  Claudia helpt je om met een frisse blik naar je organisatie, naar je doelgroepen en naar elkaar te kijken. Hoe communiceer je met mensen die belangrijk voor je zijn? Waarom doe je dat op die manier? En hoe kan het beter? In de strategische adviezen en creatieve workshops die ze verzorgt, geldt steevast de menselijke maat. Claudia voelt feilloos aan wat er speelt en ontwikkelt het concept en de plannen die jouw organisatie verder brengen.

  | claudia@einder.com
 • Contact

  Marcel Verbeek

  Schrijver/adviseur en partner

  Marcel helpt je om hoofd- van bijzaken te scheiden en trefzeker tot de kern te komen. Tilt gesprekken en trainingen met humor naar een hoger plan. Weet hoe je communicatie strategisch in positie brengt en een sterk communicatieteam bouwt. Beschikt zelf bovendien over een ultrascherpe pen – ook handig!

  | marcel@einder.com