Dialoogsessie

Visie, missie, kernwaarden… veelal gloedvolle woorden op papier. Maar wat betekenen ze voor jou, in de praktijk? En wat merken huurders, cliënten, opdrachtgevers en collega’s ervan?  We begeleiden medewerkers en teams in organisaties om zich de visie, missie en kernwaarden eigen te maken. Zodat iedereen ‘de bedoeling’ van de organisatie kan vertalen naar zijn werk en betekenis kan geven.

 

Wil je meer weten over hoe je deze training kunt inzetten in jouw organisatie?
Wij vertellen je er graag alles over.
 • Contact

  Claudia Verbeeck

  Adviseur/ontwerper en partner

  Claudia helpt je om met een frisse blik naar je organisatie, naar je doelgroepen en naar elkaar te kijken. Hoe communiceer je met mensen die belangrijk voor je zijn? Waarom doe je dat op die manier? En hoe kan het beter? In de strategische adviezen en creatieve workshops die ze verzorgt, geldt steevast de menselijke maat. Claudia voelt feilloos aan wat er speelt en ontwikkelt het concept en de plannen die jouw organisatie verder brengen.

  | claudia@einder.com
 • Contact

  Marcel Verbeek

  Adviseur en partner

  Brengt ons motto 'Zien waar het om draait - doen wat ertoe doet' in de praktijk. Kan als geen ander in strategische sessies hoofd- van bijzaken scheiden en snel en trefzeker tot de kern komen. Of slim en met humor gesprekken of schrijfworkshops naar een hoger plan tillen. Beschikt zelf bovendien over een ultrascherpe pen – ook handig!

  | marcel@einder.com