Reina Lanters

Stagiaire

Een jaar geleden verruilde Reina haar dorpje in de Achterhoek voor Nijmegen. Hier studeert ze Communicatiewetenschap, heeft ze een bijbaan als huishoudelijke hulp bij ouderen én loopt ze stage bij Einder. Een bezige bij dus. Met haar nieuwsgierige, open houding en aanstekelijk enthousiasme werkt ze graag mee aan verschillende projecten. En wie weet binnenkort ook aan die van jou!

Loes Verhoeven

Bladenmaker en regelaar

Freubelaar en vogelaar. Met altijd 500 ballen in de lucht. Creatief van geest, vrolijk van aard. Aanstekelijk enthousiast. Ziet overal kansen en mogelijkheden. Biedt graag een helpende hand. Dol op print (boeken en bladen), maar ook op TikTok en BeReal. Met jarenlange ervaring aan bureauzijde en als zelfstandig ondernemer. Ideaal in haar rol als projectondersteuner bij Einder. We noemen haar Loes, want zo heet ze. Wil je haar mailen? Stuur dan je berichtje naar Louise. Want zo heet ze ook!

Temi Peters

Stagiaire

Dit is Temi. Derdejaars studente Communicatie. Creatief, enthousiast en een tikkeltje eigenwijs. Temi zet altijd haar beste beentje voor. Niet alleen op het voetbalveld, maar ook in de verschillende projecten waar ze aan meewerkt. Zo zien we ze graag. Welkom, Temi!

Veronic Arnts-Kampshoff

Ontwerper

Een visuele verhalenverteller en een echte teamplayer. Houdt van vernieuwende en goed gevalideerde ontwerpen. Met ervaring in UX & UI design, illustratie, strategie en branding.

Eva de Cocq

Communicatieadviseur en projectmanager

Dit is Eva. Een creatieve geest met een voorliefde voor taal en communicatie en een passie voor leren en zorgen. Eva haalde cum laude haar master in Communicatie & Beïnvloeding en heeft een achtergrond in Facility Management. Optimale dienstverlening mét een goed verhaal? Vraag het Eva.

Esther van Benthem

Ontwerper

Uitvinder van het principe goede smaak. Esther bijt zich vast in de materie en werkt vanuit de inhoud. Ze verstaat de kunst kernwaarden naar een beeldconcept te vertalen. Daarom klópt het gewoon wat ze doet. Of het nu een complete huisstijl is of één illustratie; een pakkend magazine of een rake campagne.

Susanne Geuze

Schrijver/adviseur

Brede interesse, positieve energie en pure schrijfkracht. Bij wervelwind Susanne zie je ze terug in heldere reportages, artikelen en blogs. Onze graag- en veelschrijver liet en laat het al zien bij de Volkskrant, het AD en NU.nl.

Hanneke Vervoort

Ontwerper

Hanneke is adequaat en vasthoudend. Klantgericht als geen ander. Voortdurend bezig met de vraag hoe iets beter, sneller of praktischer kan. Dat ze daarnaast mooie en goede dingen maakt, spreekt voor zich.

Bas Boerman

UI/UX designer

Een zeldzame combi van ruime ervaring, stevige advieskracht, technisch vernuft en frisse creativiteit. Samen met Studio Bas Boerman bouwen we de website die je altijd al had willen hebben. Een site waarmee je je doel en doelgroepen bereikt en waarmee je jaren vooruit kunt.

Mascha Weijers

Gesprekscoach

Mascha gelooft dat iedere samenwerking zo goed is als de gesprekken die je met elkaar voert. Dus helpt ze je op weg naar effectieve gesprekken. Met haar bedrijf Vank maakt ze leiders ontvankelijk voor geluiden op de werkvloer. Daarnaast coacht ze professionals om zich helder en constructief te uiten. Expert in strategie- en verandertrajecten én in praktische hulp via korte interventies en gesprekscoaching.

Huib Kouwenhoven

Schrijver/adviseur

Hier is Huib. Schrijver. Doctor. (Musical)acteur. Voetballiefhebber. Zanger. En nog veel meer. Maar bovenal een analyticus met een fijnzinnige pen, die niet alleen zijn ratio, maar ook zijn gevoel durft te volgen. Daardoor komt Huib als schrijver-adviseur snel tot de kern – om je vervolgens met rake adviezen verder te brengen.

Erwin Vos

Webontwikkelaar

Samen met zijn maat Goran Pejcic runt Erwin de Grafische Republiek, een jong ontwerpbureau in hartje Nijmegen. Erwin ontwerpt niet alleen, maar codeert ook websites. Daarbij staat ‘ie op elk moment voor je klaar.

Claudia Verbeeck

Adviseur/ontwerper en partner

Claudia helpt je om met een frisse blik naar je organisatie, naar je doelgroepen en naar elkaar te kijken. Hoe communiceer je met mensen die belangrijk voor je zijn? Waarom doe je dat op die manier? En hoe kan het beter? In de strategische adviezen en creatieve workshops die ze verzorgt, geldt steevast de menselijke maat. Claudia voelt feilloos aan wat er speelt en ontwikkelt het concept en de plannen die jouw organisatie verder brengen.

Norbert Kolster

Ontwerper/animator

Norbert is graphic designer bij Kolster Ontwerp. Ster in infographics en motion design!

Marcel Verbeek

Schrijver/adviseur en partner

Marcel helpt je om hoofd- van bijzaken te scheiden en trefzeker tot de kern te komen. Tilt gesprekken en trainingen met humor naar een hoger plan. Weet hoe je communicatie strategisch in positie brengt en een sterk communicatieteam bouwt. Beschikt zelf bovendien over een ultrascherpe pen – ook handig!

Loes van der Plaat

Ontwerper

Loes is een steengoede en razendsnelle ontwerper. Denkt mee op inhoud en begrijpt meteen welk plaatje jij in je hoofd hebt.

Petra Smits

Ontwerper

Petra is een topontwerper die goed en snel inhoud en vorm geeft aan plannen. Heeft aan een half woord genoeg om een identiteit te vertalen naar een stijl. Maakt de juiste keuzes die ze duidelijk kan uitleggen. Ook voor animaties draait ze haar hand niet om. Illustratief is ze ijzersterk. Omdat ze staat voor wat ze doet.

Jip Sanders

Ontwerper

Jip Sanders studeerde Productontwerp aan de Design Academy in Eindhoven en Communicatie en multimediadesign aan de HAN. Liep stage bij onze vrienden van Supermassive in Arnhem, maar is toch altijd een echte Nijmegenaar gebleven. Is bij ons dus een soort van thuis, nu. We zijn heel blij met zijn analytisch en conceptuele ontwerpkracht. En onze klanten ook! Hup Jip!

Teun Boumans

Schrijver/adviseur en partner

Maakt met schijnbaar gemak de beste communicatieplannen. Is dé man om mee aan tafel te zitten als je scherp wil krijgen wie je bent, waar het bij jouw organisatie om draait en welke communicatiewaarden daarbij horen. Het mooie aan Teun is dat er weinig zit tussen wat hij bedoelt, zegt en schrijft. Beheerst het ambacht schrijven tot in de perfectie.

Iris Martens

Ontwerper

Iris ontwerpt gebruiksvriendelijke websites op basis van de modernste inzichten in UX- en UI-design. En ze werkt graag aan mooie magazines. Iris heeft een scherp oog voor vormgeving en een scherpe geest. Denkt in oplossingen, maakt heldere keuzes en neemt je daarin mee. Met een ontembare energie. Bloedserieus, maar altijd met een glimlach.

Koen Fens

Schrijver

Dit is Koen. Koen Fens! Deze nieuwsgierige en ambitieuze taalfanaat studeerde Communicatiewetenschap en maakte daarna furore als journalist op de Gelderse sportvelden. Koen vraagt door zonder drammen en schrijft vervolgens precies op wat jij (eigenlijk) wilde zeggen. Een vakman. Sympathiek en scherp. Naast schrijver is hij onze online marketeer – niet alleen in woorden maar ook in daden. Als specialist in online campagnes en SEO denkt hij mee én voert hij uit.

Aline Oosterhof

Communicatieadviseur & projectmanager

Niets is te gek voor haar. Met haar nieuwsgierigheid en enthousiasme zet Aline overal haar tanden in. Projectmanagement vindt ze het allerleukste. Als het maar met marketing en communicatie te maken heeft. En met mensen. Want daar krijgt ze écht energie van!

Floortje Schuurmans

Schrijver/adviseur

Hoe kun je het gedrag van mensen beïnvloeden? En wat vraagt dat van je communicatie? Vraag het Floortje! Na haar stage en master Communicatie & Beïnvloeding hoefden wij niet lang na te denken. Floortje gelukkig ook niet – ze werd onze collega, hoera! Met haar scherp analytisch inzicht, luisterend oor en vlotte pen vertaalt Floortje jouw boodschap in content die raakt en werkt. Vrolijk, snel en slim.

Marieke van Osch

Office- en projectmanager

Onvermoeibare ondersteuner en regelaar. Ervaren communicatiemedewerker en projectmanager. En óók nog een prettige gastvrouw. Marieke zorgt ervoor dat wij denken dat we overal aan gedacht hebben.

Stefanie van Doorn

Schrijver/adviseur

Doelgroepdenker en -schrijver met een passie voor de zorg. Ervaren content- en communicatiespecialist, zowel online als offline bij haar bureau Communicatie met Zorg.

Marriëlle Frederiks

Ontwerper

Beantwoordt je vraag al voordat jij hem stelt. Iedereen wordt dolblij van Marriëlles werk.

Desiree van Steenveldt

Adviseur

Met Peppercom staat Desiree voor energieke en effectieve communicatie op het gebied van agro, duurzaamheid, innovatie en het sociaal domein. Haar specialismen: merken bouwen en content marketing. Dees is iemand die denkt én doet: geen abstracte rapporten, wel gedegen advies en een hands-on aanpak.

Carien Franken

Ontwerper

Ervaren vakvrouw met talent voor infographics en branding. Eigenaresse van Bureau Visuele Vertalingen.

Ted Gijsel

Schrijver

Gepassioneerd en ervaren tekstschrijver bij Tekstbureau Schrijfwijzer.

Robin Lukken

Webontwikkelaar

WordPress-ontwikkelaar bij haar bureau Fiks.

Marleen Klein Brinke

Ontwerper

Oog voor kwaliteit en de klant. Vormgever bij marleenkleinbrinke.nl.

Ingeborg Scheffers

Ontwerper

Grafisch ontwerper bij Studio Ingeborg Scheffers

Goran Pejcic

Ontwerper

Goran vormt samen met zijn collega-ontwerper Erwin Vos de ‘regering’ van de Grafische Republiek, een jong ontwerpbureau in hartje Nijmegen. Bijt zich graag vast in vraagstukken en is keigoed in web- en informatief ontwerp.

Margriet van Aalten

Schrijver/adviseur/bladenmaker

Met haar scherpe geest, frisse blik en vlotte pen maakt Margriet interviews, artikelen en magazines die ertoe doen. Heeft een schat aan ervaring en blijft tegelijkertijd altijd nieuwsgierig naar hoe het nóg beter kan. Kortom: Margriets lat ligt hoog. Maar samen met jou springt ze er vrolijk overheen.

Remco Klaassen

Projectmanager

Helpt organisaties innoveren en ondernemen. Eigenaar van MRK ONE.

Eline Huisman

Schrijver

Eline schrijft. Onderzoekt. Analyseert. Creëert én presenteert. Bijt zich graag vast in thema’s die ertoe doen. Daarom werkt deze duizendpoot niet alleen voor kranten, weekbladen en Investico, maar ook voor Einder! Een uitstekende keuze. Van haar én van ons.

Karlijn Meulman

Schrijver

Haar tekstbureau heet ‘Meer dan een goed verhaal’ en dat is precies wat je krijgt van Karlijn. Natuurlijk schrijft ze teksten die staan als een huis, maar ze is daarbij ook energiek, nuchter en razendsnel.