Famke

Stagaire

Hier is Famke, stagiair en masterstudente Communicatie en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit. Draagt met haar onderzoek bij aan een van Einders projecten. En doet mee in andere projecten. Ze werkt goed alleen en net zo lief in een team. Ze is leergierig en enthousiast, en wil dolgraag nieuwe ervaringen opdoen.

Jurre

Schrijver/adviseur

Sportliefhebber – om zelf te doen én zelf te kijken. En schrijver en adviseur met kennis van zaken. Jurre denkt graag met je mee en durft kritische vragen te stellen. Hij bewaart de rust, ook als het spannend wordt. En maakt van moeilijke materie begrijpelijke tekst.

Renske

Schrijver/adviseur

Maak kennis met Renskes analytische, creatieve en menselijke blik. Een scherpe blik ook, die haar helpt om jouw identiteit te vertalen naar een helder en betekenisvol verhaal. Met haar ervaring als contentspecialist, kijkt ze verder dan tekst alleen. Het liefst voor organisaties met hun hart op de juiste plek. Drink eens een (digitaal) kopje koffie met d’r – vindt ze leuk!

Janneke Coumans

Ontwerper

Janneke ontdekte als programmeur hoe leuk ze het vond om te ontwerpen. Ze keerde de back-end haar rug toe en werd front-end developer. Als zelfstandige kwam ze er al snel achter dat ze liever in een team werkt. Daarom is Janneke zo blij met Einder. En wij met haar! Dit leergierige, enthousiaste Pietje Precies tilt jouw visuele identiteit en je website naar een hoger plan.

Merel Nooijen

Ontwerper

Merel is een ontwerper met hart voor de maatschappij; ze doet het liefst dingen die ertoe doen. Nieuwsgierig, idealistisch en vrolijk. Tijdens de opleiding ‘Communicatie en Multimedia Design’ leerde ze de vele kanten van content design kennen. Het liefst maakt ze animaties, waarmee ze jouw boodschap en doelgroepen in beweging brengt. We zijn blij met onze (ani-)Merel!

Babs Bingen

Schrijver/adviseur

Babs? Da’s een enthousiast mensenmens. Ze legt makkelijk contact. Maakte schrijfmeters als journalist bij nieuwssite indebuurt.nl. Persoonlijke interviews en heldere teksten zijn haar tweede natuur. Ze wordt blij van strakke stukken die lezers begrijpen. Die schrijft ze lekker zelf, of ze helpt jou op weg. Babbel maar eens met Babs!

Theo de Vries

Ontwerper

Theo is een gedreven ontwerper. Met ervaring in de zorg, de cultuursector, de overheid en het onderwijs. Een uitstekende match met Einder, dus! Hij weet wat er speelt en wat de klant beweegt. Om vervolgens vanuit een sterk creatief concept een doordachte visuele vertaling te maken naar allerlei gave communicatiemiddelen on- en offline.

Loes Verhoeven

Bladenmaker en regelaar

Freubelaar en vogelaar. Met altijd 500 ballen in de lucht. Creatief van geest, vrolijk van aard. Aanstekelijk enthousiast. Ziet overal kansen en mogelijkheden. Biedt graag een helpende hand. Dol op print (boeken en bladen), maar ook op TikTok en BeReal. Met jarenlange ervaring aan bureauzijde en als zelfstandig ondernemer. Ideaal in haar rol als projectondersteuner bij Einder. We noemen haar Loes, want zo heet ze. Wil je haar mailen? Stuur dan je berichtje naar Louise. Want zo heet ze ook!

Veronic Arnts-Kampshoff

Ontwerper

Een visuele verhalenverteller en een echte teamplayer. Houdt van vernieuwende en goed gevalideerde ontwerpen. Met ervaring in UX & UI design, illustratie, strategie en branding.

Esther van Benthem

Ontwerper

Uitvinder van het principe goede smaak. Esther bijt zich vast in de materie en werkt vanuit de inhoud. Ze verstaat de kunst kernwaarden naar een beeldconcept te vertalen. Daarom klópt het gewoon wat ze doet. Of het nu een complete huisstijl is of één illustratie; een pakkend magazine of een rake campagne.

Susanne Geuze

Schrijver/adviseur

Brede interesse, positieve energie en pure schrijfkracht. Bij wervelwind Susanne zie je ze terug in heldere reportages, artikelen en blogs. Onze graag- en veelschrijver liet en laat het al zien bij de Volkskrant, het AD en NU.nl.

Hanneke Vervoort

Ontwerper

Hanneke is adequaat en vasthoudend. Klantgericht als geen ander. Voortdurend bezig met de vraag hoe iets beter, sneller of praktischer kan. Dat ze daarnaast mooie en goede dingen maakt, spreekt voor zich.

Bas Boerman

UI/UX designer

Een zeldzame combi van ruime ervaring, stevige advieskracht, technisch vernuft en frisse creativiteit. Samen met Studio Bas Boerman bouwen we de website die je altijd al had willen hebben. Een site waarmee je je doel en doelgroepen bereikt en waarmee je jaren vooruit kunt.

Mascha Weijers

Gesprekscoach

Mascha gelooft dat iedere samenwerking zo goed is als de gesprekken die je met elkaar voert. Dus helpt ze je op weg naar effectieve gesprekken. Met haar bedrijf Vank maakt ze leiders ontvankelijk voor geluiden op de werkvloer. Daarnaast coacht ze professionals om zich helder en constructief te uiten. Expert in strategie- en verandertrajecten én in praktische hulp via korte interventies en gesprekscoaching.

Huib Kouwenhoven

Schrijver/adviseur

Hier is Huib. Schrijver. Doctor. (Musical)acteur. Voetballiefhebber. Zanger. En nog veel meer. Maar bovenal een analyticus met een fijnzinnige pen, die niet alleen zijn ratio, maar ook zijn gevoel durft te volgen. Daardoor komt Huib als schrijver-adviseur snel tot de kern – om je vervolgens met rake adviezen verder te brengen.

Erwin Vos

Webontwikkelaar

Samen met zijn maat Goran Pejcic runt Erwin de Grafische Republiek, een jong ontwerpbureau in hartje Nijmegen. Erwin ontwerpt niet alleen, maar codeert ook websites. Daarbij staat ‘ie op elk moment voor je klaar.

Claudia Verbeeck

Adviseur/ontwerper en partner

Claudia helpt je om met een frisse blik naar je organisatie, naar je doelgroepen en naar elkaar te kijken. Hoe communiceer je met mensen die belangrijk voor je zijn? Waarom doe je dat op die manier? En hoe kan het beter? In de strategische adviezen en creatieve workshops die ze verzorgt, geldt steevast de menselijke maat. Claudia voelt feilloos aan wat er speelt en ontwikkelt het concept en de plannen die jouw organisatie verder brengen.

Norbert Kolster

Ontwerper/animator

Norbert is graphic designer bij Kolster Ontwerp. Ster in infographics en motion design!

Marcel Verbeek

Schrijver/adviseur en partner

Marcel helpt je om hoofd- van bijzaken te scheiden en trefzeker tot de kern te komen. Tilt gesprekken en trainingen met humor naar een hoger plan. Weet hoe je communicatie strategisch in positie brengt en een sterk communicatieteam bouwt. Beschikt zelf bovendien over een ultrascherpe pen – ook handig!

Loes van der Plaat

Ontwerper

Loes is een steengoede en razendsnelle ontwerper. Denkt mee op inhoud en begrijpt meteen welk plaatje jij in je hoofd hebt.

Petra Smits

Ontwerper

Petra is een topontwerper die goed en snel inhoud en vorm geeft aan plannen. Heeft aan een half woord genoeg om een identiteit te vertalen naar een stijl. Maakt de juiste keuzes die ze duidelijk kan uitleggen. Ook voor animaties draait ze haar hand niet om. Illustratief is ze ijzersterk. Omdat ze staat voor wat ze doet.

Teun Boumans

Schrijver/adviseur en partner

Maakt met schijnbaar gemak de beste communicatieplannen. Is dé man om mee aan tafel te zitten als je scherp wil krijgen wie je bent, waar het bij jouw organisatie om draait en welke communicatiewaarden daarbij horen. Het mooie aan Teun is dat er weinig zit tussen wat hij bedoelt, zegt en schrijft. Beheerst het ambacht schrijven tot in de perfectie.

Iris Martens

Ontwerper

Iris ontwerpt gebruiksvriendelijke websites op basis van de modernste inzichten in UX- en UI-design. En ze werkt graag aan mooie magazines. Iris heeft een scherp oog voor vormgeving en een scherpe geest. Denkt in oplossingen, maakt heldere keuzes en neemt je daarin mee. Met een ontembare energie. Bloedserieus, maar altijd met een glimlach.

Aline Oosterhof

Communicatieadviseur & projectmanager

Niets is te gek voor haar. Met haar nieuwsgierigheid en enthousiasme zet Aline overal haar tanden in. Projectmanagement vindt ze het allerleukste. Als het maar met marketing en communicatie te maken heeft. En met mensen. Want daar krijgt ze écht energie van!

Stefanie van Doorn

Schrijver/adviseur

Doelgroepdenker en -schrijver met een passie voor de zorg. Ervaren content- en communicatiespecialist, zowel online als offline bij haar bureau Communicatie met Zorg.

Marriëlle Frederiks

Ontwerper

Beantwoordt je vraag al voordat jij hem stelt. Iedereen wordt dolblij van Marriëlles werk.

Desiree van Steenveldt

Adviseur

Met Peppercom staat Desiree voor energieke en effectieve communicatie op het gebied van agro, duurzaamheid, innovatie en het sociaal domein. Haar specialismen: merken bouwen en content marketing. Dees is iemand die denkt én doet: geen abstracte rapporten, wel gedegen advies en een hands-on aanpak.

Carien Franken

Ontwerper

Ervaren vakvrouw met talent voor infographics en branding. Eigenaresse van Bureau Visuele Vertalingen.

Ted Gijsel

Schrijver

Gepassioneerd en ervaren tekstschrijver bij Tekstbureau Schrijfwijzer.

Marleen Klein Brinke

Ontwerper

Oog voor kwaliteit en de klant. Vormgever bij marleenkleinbrinke.nl.

Ingeborg Scheffers

Ontwerper

Grafisch ontwerper bij Studio Ingeborg Scheffers

Goran Pejcic

Ontwerper

Goran vormt samen met zijn collega-ontwerper Erwin Vos de ‘regering’ van de Grafische Republiek, een jong ontwerpbureau in hartje Nijmegen. Bijt zich graag vast in vraagstukken en is keigoed in web- en informatief ontwerp.

Margriet van Aalten

Schrijver/adviseur/bladenmaker

Met haar scherpe geest, frisse blik en vlotte pen maakt Margriet interviews, artikelen en magazines die ertoe doen. Heeft een schat aan ervaring en blijft tegelijkertijd altijd nieuwsgierig naar hoe het nóg beter kan. Kortom: Margriets lat ligt hoog. Maar samen met jou springt ze er vrolijk overheen.

Remco Klaassen

Projectmanager

Helpt organisaties innoveren en ondernemen. Eigenaar van MRK ONE.