Mensen die meedoen. Een doelgroep die jou begrijpt.
Een boodschap die binnenkomt en middelen die werken.
Dat krijg je bij Einder.

Einder is een communicatiebureau van adviseurs en makers. We zijn expert in de sectoren wonen, zorgen en leren. We helpen organisaties scherp te krijgen wie ze zijn, waar ze op uit zijn én hoe ze daarover kunnen communiceren. En we maken de middelen waarmee ze dat kunnen doen. Zodat ze hun medewerkers en klanten bereiken en écht in beweging brengen.

 

Da’s breed, denk je misschien. Klopt! Einder laat zich niet voor niets vertalen als ‘horizon’. Van identiteitsontwikkeling, interne communicatie en communicatieworkshops, tot de ontwikkeling van creatieve concepten, communicatieplannen en -middelen. We zien waar het bij jou om draait en doen wat ertoe doet. Zo brengen we jou en je organisatie verder. Op een manier die bij je past.

 

We raken nooit uitgekeken op ons vak en de branches waarin we werken. En we vinden er natuurlijk ook wat van! Lees hier onze blogs.

Wie we zijn

 • Ellis Regina Jansen

  Fotograaf

  Zag het levenslicht in Portugal, groeide vanaf haar zesde op in Hengelo (Gld). Dan krijg je een speciale kijk op de wereld en dat laat ze zien. Wil anderen en zichzelf voortdurend blijven verbazen. En dat doet ze ook, met prachtige beelden.

  | info@elregina.com

  Ellis Regina Jansen

  Fotograaf

  lees meer over Ellis info@elregina.com
 • Sjoerd de Kleijn

  Stagiair

  Sjoerd de Kleijn is een 21-jarige student Communicatie aan de HAN. Hij gaat kijken of ‘strategische analyse’ in de communicatiepraktijk net zo leuk is als het gelijknamige vak aan de Hogeschool. En ongetwijfeld vindt hij in de klussen waarin hij gaat meedraaien, allerlei aanknopingspunten voor zijn andere vakken.

  | sjoerd@einder.com

  Sjoerd de Kleijn

  Stagiair

  lees meer over Sjoerd sjoerd@einder.com
 • Hanneke Vervoort

  Vormgever

  Adequaat en vasthoudend. Is klantgericht als geen ander. Dat betekent dat ze graag voor je tot het uiterste gaat. En voortdurend bezig is met de vraag hoe iets beter, sneller of praktischer kan. Dat ze daarnaast mooie en goede dingen maakt, spreekt voor zich.

  | hanneke@einder.com

  Hanneke Vervoort

  Vormgever

  lees meer over Hanneke hanneke@einder.com
 • Loes van der Plaat

  Ontwerper

  Wie Loes is?! Steengoed en razendsnel ontwerper, die hier als onze nieuwste aanwinst al kind aan huis is. Denkt mee op inhoud en begrijpt meteen welk plaatje jij in je hoofd hebt.

  | loes@einder.com

  Loes van der Plaat

  Ontwerper

  lees meer over Loes loes@einder.com
 • Marcel Verbeek

  Adviseur en partner

  Brengt ons motto 'Zien waar het om draait - doen wat ertoe doet' in de praktijk. Kan als geen ander in strategische sessies hoofd- van bijzaken scheiden en snel en trefzeker tot de kern komen. Of slim en met humor gesprekken of schrijfworkshops naar een hoger plan tillen. Dat hij over een ultrascherpe pen beschikt, is natuurlijk al helemaal schitterend.

  | marcel@einder.com

  Marcel Verbeek

  Adviseur en partner

  lees meer over Marcel marcel@einder.com
 • Susanne Geuze

  Schrijver/adviseur

  Brede interesse, positieve energie en pure schrijfkracht. Bij wervelwind Susanne zie je ze terug in heldere reportages, artikelen en blogs. Onze graag- en veelschrijver liet en laat het al zien bij de Volkskrant, het AD en NU.nl. En nu bij Einder. Goed nieuws voor ons en vooral voor jou!

  | susanne@einder.com

  Susanne Geuze

  Schrijver/adviseur

  lees meer over Susanne susanne@einder.com
 • Nick Valentijn

  Zakelijk leider en partner

  Energiek, snel en recht door zee. Houdt graag de wind eronder. Precies wat we in een zakelijk leider nodig hebben. Aan deze aartsregelaar heb je een goeie als je vragen hebt over plannen, pitches, offertes en facturen; in een nanoseconde geeft hij je een passend antwoord. Bovendien zorgt Nick ervoor dat het gezellig is en blijft, óók als het gaat over financiën.

  | nick@einder.com

  Nick Valentijn

  Zakelijk leider en partner

  lees meer over Nick nick@einder.com
 • Imke Kerkhof

  Adviseur

  Lekker zichzelf, verfrissend, verbindend en af en toe een luis in de pels. Deze eigenschappen gebruikt Imke van Communicatieverandering om communicatie in organisaties te – what’s in a name? – veranderen. Wil jij aan de slag met je interne of externe communicatie? Bel Imke! Ze werkt graag samen met betrokkenen in jouw organisatie, omdat een verandering valt of staat bij intern draagvlak. Nog een extraatje: ze weet alles van sociale media! Van het opzetten van een social media beleid tot het implementeren van een newsroom, Imke is je vrouw.

  | imke@einder.com

  Imke Kerkhof

  Adviseur

  lees meer over Imke imke@einder.com
 • Selma Brom

  Stagiaire

  "Selma (22) ruilt de komende tijd de collegebanken van haar master Communicatie & Beïnvloeding voor een plekje bij Einder. Voor het vak ‘Internship & Communication Consultancy’ onderzoekt ze een communicatievraagstuk in een van onze projecten. Welk project dan? Da’s nog geheim! Selma is vooral benieuwd hoe ze haar opgedane kennis in de praktijk kan toepassen. Wij ook!"
   

  | selma@einder.com

  Selma Brom

  Stagiaire

  lees meer over Selma selma@einder.com
 • Stephanie Thie

  Stagiaire

  De komende maanden bij Einder: de Enschedese Stephanie Thie (24)! Stephanie is masterstudent Communicatie en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit. Tijdens haar stage stelt ze niet alleen een adviesrapport op voor een van onze opdrachtgevers, maar wil ze ook zoveel mogelijk meewerken in projecten. Om een goed beeld te krijgen van ons vak én haar theoretische kennis toe te passen in de praktijk.

  | stephanie@einder.com

  Stephanie Thie

  Stagiaire

  lees meer over Stephanie stephanie@einder.com
 • Erwin Vos

  Ontwerper/webbouwer

  Samen met zijn maat Goran Pejcic runt Erwin de Grafische Republiek, een jong ontwerpbureau in hartje Nijmegen. Erwin ontwerpt niet alleen, maar codeert ook websites. Daarbij staat 'ie op elk moment voor je klaar.

  | erwin@einder.com

  Erwin Vos

  Ontwerper/webbouwer

  lees meer over Erwin erwin@einder.com
 • Margriet van Aalten

  Schrijver/adviseur

  Iemand die niet rust voordat het helemaal goed is. Toegewijd aan de klus, de opdrachtgever en de doelgroep. De beste luisteraar die we hebben. Laat niets passeren en zorgt ervoor dat alles op zijn plaats valt. En dan brengt ze ook nog eens een enorme frisheid mee. Kun je nagaan wat dat betekent voor haar teksten. Een verademing.

  | margriet@einder.com

  Margriet van Aalten

  Schrijver/adviseur

  lees meer over Margriet margriet@einder.com
 • Lisa Bialoskorski

  Stagiair

  Met zo'n prachtige naam ben je natuurlijk al bijna binnen! En dat is niet alles: als studente communicatiewetenschap voegt Lisa (22) een flinke portie wetenschappelijke kennis toe aan het Einder-team. Nu wil ze graag leren hoe ze haar vaardigheden kan toepassen in de praktijk. Ze loopt mee in onze projecten en denkt na over creatieve oplossingen voor klanten.

  | lisa@einder.com

  Lisa Bialoskorski

  Stagiair

  lees meer over Lisa lisa@einder.com
 • Karlijn Meulman

  Schrijver

  Haar tekstbureau heet Meer dan een goed verhaal en dat is precies wat je krijgt van Karlijn. Natuurlijk schrijft ze teksten die staan als een huis, maar ze is daarbij ook energiek, nuchter en razendsnel. En handig: ze heeft aan een half woord genoeg om precies de tekst te schrijven die jij voor ogen hebt.

  | karlijn@einder.com

  Karlijn Meulman

  Schrijver

  lees meer over Karlijn karlijn@einder.com
 • Claudia Verbeeck

  Adviseur/ontwerper en partner

  Claudia helpt je om met een frisse blik naar je organisatie, naar je doelgroepen en naar elkaar te kijken. Hoe communiceer je met mensen die belangrijk voor je zijn? Waarom doe je dat op die manier? En hoe kan het beter? In de strategische adviezen en creatieve workshops die ze verzorgt, geldt steevast de menselijke maat. Claudia voelt feilloos aan wat er speelt en ontwikkelt het concept en de plannen die jouw organisatie verder brengen.

  | claudia@einder.com

  Claudia Verbeeck

  Adviseur/ontwerper en partner

  lees meer over Claudia claudia@einder.com
 • Desiree van Steenveldt

  Met Peppercom staat Desirée voor energieke en effectieve communicatie op het gebied van agro, duurzaamheid, innovatie en het sociaal domein. Haar specialismen: merken bouwen en content marketing. Dees is iemand die denkt én doet: geen abstracte rapporten, wel gedegen advies en een hands-on aanpak. Geen wonder dat wij – en onze klanten! – zo graag met haar samenwerken.

  | Desiree@peppercom.nl

  Desiree van Steenveldt

  lees meer over Desiree Desiree@peppercom.nl
 • Teun Boumans

  Adviseur en partner

  Maakt met schijnbaar gemak de beste communicatieplannen. Is dé man om mee aan tafel te zitten als je scherp wil krijgen wie je bent, waar het bij jouw organisatie om draait en welke communicatiewaarden daarbij horen. Het mooie aan Teun is dat er weinig zit tussen wat hij bedoelt, zegt en schrijft. Beheerst het ambacht schrijven tot in de perfectie.

  | teun@einder.com

  Teun Boumans

  Adviseur en partner

  lees meer over Teun teun@einder.com
 • Marrielle Frederiks

  Ontwerper

  Marriëlle is de helft van het Arnhemse creatief bureau Fred & Cor. Speciaal voor ons steekt ze regelmatig de Waal over - en daar boffen we maar mee, want hemeltjelief, wat een goeie ontwerper. Beantwoordt je vraag al voordat jij hem stelt. Iedereen wordt dolblij van Marriëlles werk. En van haar superlekkere wraps!

  | marrielle@einder.com

  Marrielle Frederiks

  Ontwerper

  lees meer over Marriëlle marrielle@einder.com
 • Petra Smits

  Senior ontwerper

  Haar ontwerpen hebben iets subtiels en doordachts; ze doen precies wat ze moeten doen. Petra geeft goed en snel inhoud en vorm aan plannen. En weet de keuzes die ze onderweg maakt uitstekend te onderbouwen. Ze staat voor wat ze doet, maar is toch flexibel.

  | petra@einder.com

  Petra Smits

  Senior ontwerper

  lees meer over Petra petra@einder.com
 • Miranda Florussen

  Schrijver/adviseur

  Enorm ervaren én frisse schrijver, adviseur en trainer. Haar bureau heet Goeie Zin en dat is te merken: Miranda zit vol energie en is maatschappelijk betrokken. Specialist die het allergelukkigst is als jij blij bent met wat ze doet.

  | miranda@goeiezin.nl

  Miranda Florussen

  Schrijver/adviseur

  lees meer over Miranda miranda@goeiezin.nl
 • Hendriek Mulder

  Senior ontwerper

  Met Hendriek heb je een autoriteit aan tafel. Maar dan een die jou de ruimte geeft. Kan goed luisteren, analyseren en richting geven. Weet je als klant nog niet waar je heen moet, dan helpt zij je de weg te vinden. Heeft als ontwerper een heldere stijl. Bovendien is het altijd lekker schakelen met haar, want ze is snel en duidelijk.

  | hendriek@einder.com

  Hendriek Mulder

  Senior ontwerper

  lees meer over Hendriek hendriek@einder.com
 • Esther van Benthem

  Senior ontwerper

  Ons stijlicoon. Uitvinder van het principe goede smaak. Maar ho, Esther maakt zeker niet dingen alleen voor de mooi. Ze bijt zich vast in de materie. Werkt vanuit de inhoud. En verstaat de kunst kernwaarden naar een beeldconcept te vertalen. Daarom klópt het gewoon wat ze doet. Of het nu een huisstijl is, een illustratie of een complete campagne.

  | esther@einder.com

  Esther van Benthem

  Senior ontwerper

  lees meer over Esther esther@einder.com
 • Viktor Harmens

  Webontwikkelaar

  Viktor is ‘onze’ Wordpress-tovenaar. Denkt mee over concepten en begrijpt je als geen ander. Daardoor bouwt hij precies de website die jij voor ogen hebt.

  | viktor@einder.com

  Viktor Harmens

  Webontwikkelaar

  lees meer over Viktor viktor@einder.com
 • Simone de Clerq

  Schrijver/redacteur

  Of het nu gaat om conceptontwikkeling, redactieklussen, interviews, onderzoek of copywriting: Simone draait er haar hand niet voor om. Combineert een schat aan ervaring met een frisse blik, flexibiliteit en een gezonde dosis humor. Heerlijk om mee samen te werken. Dat vinden niet alleen wij – maar onze klanten ook!

  | info@simonedeclercq.nl

  Simone de Clerq

  Schrijver/redacteur

  lees meer over Simone info@simonedeclercq.nl
 • Maddie Weijand

  Marketeer/schrijver

  Nieuwsgierig, analytisch en recht voor z’n raap. Maddie zal nooit aarzelen je eerlijk te zeggen wat ze denkt. Bruist van de goeie ideeën en weet van aanpakken. Kan trouwens niet alleen goed schrijven, maar weet ook alles over sociale media, merkdenken en digitaal ontwerp. Die wil je er dus bij hebben, in je project!

  | maddie@einder.com

  Maddie Weijand

  Marketeer/schrijver

  lees meer over Maddie maddie@einder.com
 • Astrid Troost

  Officemanager

  Klinkt het kordaat, fris en opgeruimd aan de andere kant van de lijn? Geheid dat je Astrid aan de telefoon hebt. Is precies zoals een officemanager hoort te zijn. En dan nog een beetje meer. Ze regelt alles tot in de puntjes, neemt 'gedoe' uit handen en geeft je het gevoel dat je echt gezien wordt.

  | astrid@einder.com

  Astrid Troost

  Officemanager

  lees meer over Astrid astrid@einder.com
 • Goran Pejcic

  Ontwerper

  Goran vormt samen met zijn collega-ontwerper Erwin Vos de 'regering' van de Grafische Republiek, een jong ontwerpbureau in hartje Nijmegen. Bijt zich graag vast in vraagstukken en is keigoed in web- en informatief ontwerp.

  | goran@einder.com

  Goran Pejcic

  Ontwerper

  lees meer over Goran goran@einder.com
 • Mooi, dit zijn wij dus. Maar nu over jullie! Wij zijn benieuwd naar jouw organisatie, uitdaging of vraagstuk.