Sanne Burgers

Stagiair

Hier is Sanne, onze nieuwe stagiair! Ze studeert communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit. Expert in wording dus over wanneer je wat moet communiceren – en wat niet, zoals de details van je ontgroening bij Ovum Novum. Sanne werkt mee aan Einder campagnes, strategisch advies en meer. Dikke kans dat haar goede ideeën bij onze opdrachtgevers terecht komen!

Eva de Cocq

Projectmedewerker

Dit is Eva de Cocq. Eva en Einder zijn wat je noemt een ‘match made in heaven’. Ze heeft een creatieve geest, een voorliefde voor taal en communicatie en een passie voor leren en zorgen. En Eva is niet de eerste de beste vrouw. Ze haalde cum laude haar master in Communicatie & Beïnvloeding en heeft een achtergrond in Facility Management. Hoe je tot de meest optimale dienstverlening komt? En daar ook nog een goed verhaal bij vertelt? Vraag het Eva. Dat gaan wij zeker doen. En jij?

Esther van Benthem

Ontwerper

Uitvinder van het principe goede smaak. Esther bijt zich vast in de materie en werkt vanuit de inhoud. Ze verstaat de kunst kernwaarden naar een beeldconcept te vertalen. Daarom klópt het gewoon wat ze doet. Of het nu een huisstijl is, een illustratie of een complete campagne.

Susanne Geuze

Schrijver/adviseur

Brede interesse, positieve energie en pure schrijfkracht. Bij wervelwind Susanne zie je ze terug in heldere reportages, artikelen en blogs. Onze graag- en veelschrijver liet en laat het al zien bij de Volkskrant, het AD en NU.nl.

Nick Valentijn

Zakelijk leider en partner

Energiek, snel en recht door zee. Houdt graag de wind eronder. Aan deze aartsregelaar heb je een goeie als je vragen hebt over plannen, pitches, offertes en facturen; in een nanoseconde geeft hij je een passend antwoord. Bovendien zorgt Nick ervoor dat het gezellig is en blijft, óók als het gaat over financiën.

Goran Pejcic

Ontwerper

Goran vormt samen met zijn collega-ontwerper Erwin Vos de ‘regering’ van de Grafische Republiek, een jong ontwerpbureau in hartje Nijmegen. Bijt zich graag vast in vraagstukken en is keigoed in web- en informatief ontwerp.

Ellis Regina Jansen

Fotograaf

Zag het levenslicht in Portugal, groeide vanaf haar zesde op in Hengelo (Gld). Dan krijg je een speciale kijk op de wereld en dat laat ze zien. Wil anderen en zichzelf voortdurend blijven verbazen. En dat doet ze ook, met prachtige beelden.

Margriet van Aalten

Schrijver/Adviseur

Hanneke Vervoort

Ontwerper

Adequaat en vasthoudend. Is klantgericht als geen ander. Voortdurend bezig met de vraag hoe iets beter, sneller of praktischer kan. Dat ze daarnaast mooie en goede dingen maakt, spreekt voor zich.

Bas Boerman

UI/UX designer

Een zeldzame combi van ruime ervaring, stevige advieskracht, technisch vernuft en frisse creativiteit. Samen met Studio Bas Boerman bouwen we de website die je altijd al had willen hebben. Een site waarmee je je doel en doelgroepen bereikt en waarmee je jaren vooruit kunt.

Mascha Weijers

Gesprekscoach

Mascha gelooft dat iedere samenwerking zo goed is als de gesprekken die je met elkaar voert. Geen wonder dus dat ze je helpt effectieve gesprekken te voeren. Niet (alleen) gezellig keuvelen. Wél altijd met een doel. Haar bedrijf Vank maakt leiders ontvankelijk voor dat wat er speelt op de werkvloer. Daarnaast coacht Mascha de mensen op de werkvloer om zich helder en constructief uit te spreken. Het ene moment werkt ze aan strategie- en verandertrajecten; het volgende moment biedt ze praktische hulp via korte interventies en gesprekscoaching.

Huib Kouwenhoven

Schrijver/Adviseur

Hier is Huib. Schrijver. Doctor. (Musical)acteur. Voetballiefhebber. Zanger. En nog veel meer. Maar bovenal een analyticus met een fijnzinnige pen, die niet alleen zijn ratio, maar ook zijn gevoel durft te volgen. Daardoor komt Huib als schrijver-adviseur snel tot de kern – om je vervolgens met rake adviezen verder te brengen.

Erwin Vos

Webontwikkelaar

Samen met zijn maat Goran Pejcic runt Erwin de Grafische Republiek, een jong ontwerpbureau in hartje Nijmegen. Erwin ontwerpt niet alleen, maar codeert ook websites. Daarbij staat ‘ie op elk moment voor je klaar.

Claudia Verbeeck

Adviseur/ontwerper en partner

Claudia helpt je om met een frisse blik naar je organisatie, naar je doelgroepen en naar elkaar te kijken. Hoe communiceer je met mensen die belangrijk voor je zijn? Waarom doe je dat op die manier? En hoe kan het beter? In de strategische adviezen en creatieve workshops die ze verzorgt, geldt steevast de menselijke maat. Claudia voelt feilloos aan wat er speelt en ontwikkelt het concept en de plannen die jouw organisatie verder brengen.

Remco Klaassen

Projectmanager

Helpt organisaties innoveren en ondernemen. Eigenaar van MRK ONE.

 

Norbert Kolster

Ontwerper/Animator

Graphic designer bij Kolster Ontwerp. Ster in infographics en motion design!

Marcel Verbeek

Schrijver/adviseur en partner

Marcel helpt je om hoofd- van bijzaken te scheiden en trefzeker tot de kern te komen. Tilt gesprekken en trainingen met humor naar een hoger plan. Weet hoe je communicatie strategisch in positie brengt en een sterk communicatieteam bouwt. Beschikt zelf bovendien over een ultrascherpe pen – ook handig!

Loes van der Plaat

Ontwerper

Steengoed en razendsnel ontwerper. Denkt mee op inhoud en begrijpt meteen welk plaatje jij in je hoofd hebt.

Petra Smits

Ontwerper

Petra geeft goed en snel inhoud en vorm aan plannen. En weet de keuzes die ze onderweg maakt uitstekend te onderbouwen. Ze staat voor wat ze doet, maar is toch flexibel.

Eline Huisman

Schrijver

Eline schrijft. Onderzoekt. Analyseert. Creëert én presenteert. Bijt zich graag vast in thema’s die ertoe doen. Daarom werkt deze duizendpoot niet alleen voor kranten, weekbladen en Investico, maar ook voor Einder! Een uitstekende keuze. Van haar én van ons.

Jip Sanders

Ontwerper

Jip Sanders studeerde Productontwerp aan de Design Academy in Eindhoven en Communicatie en multimediadesign aan de HAN. Liep stage bij onze vrienden van Supermassive in Arnhem, maar is toch altijd een echte Nijmegenaar gebleven. Is bij ons dus een soort van thuis, nu. We zijn heel blij met zijn analytisch en conceptuele ontwerpkracht. En onze klanten ook! Hup Jip!

Teun Boumans

Schrijver/adviseur en partner

Maakt met schijnbaar gemak de beste communicatieplannen. Is dé man om mee aan tafel te zitten als je scherp wil krijgen wie je bent, waar het bij jouw organisatie om draait en welke communicatiewaarden daarbij horen. Het mooie aan Teun is dat er weinig zit tussen wat hij bedoelt, zegt en schrijft. Beheerst het ambacht schrijven tot in de perfectie

Iris Martens

Ontwerper

Iris ontwerpt, regelt, is onze gastvrouw en Iris doet de financiën. Wat een wonderbaarlijke combinatie. We zijn blij met al onze Irissen!

Imre Wiersinga

Junior adviseur

Imre Wiersinga studeert Communicatie aan de HAN en draait mee in verschillende projecten bij Einder. Ze is creatief en goed georganiseerd: een dag zonder to do-lijstje is een dag niet geleefd. Waar maak je haar blij mee? Met strategie, social media én met ieder Italiaans gerecht waar mozzarella in zit.

Koen Fens

Schrijver

Dit is Koen. Koen Fens!
Deze nieuwsgierige en ambitieuze taalfanaat studeerde Communicatiewetenschap en maakte daarna furore als journalist op de Gelderse sportvelden. Koen vraagt door zonder drammen en schrijft vervolgens precies op wat jij (eigenlijk) wilde zeggen. Een vakman. Sympathiek én scherp.

Aline Oosterhof

Communicatieadviseur & projectmanager

Niets is te gek voor haar. Met haar nieuwsgierigheid en enthousiasme zet Aline overal haar tanden in. Projectmanagement vindt ze het allerleukste. Als het maar met marketing en communicatie te maken heeft. En met mensen. Want daar krijgt ze écht energie van!

Floortje Schuurmans

Schrijver / adviseur

Hoe kun je het gedrag van mensen beïnvloeden? En wat vraagt dat van je communicatie? Vraag het Floortje! Na haar stage en master Communicatie & Beïnvloeding hoefden wij niet lang na te denken. Floortje gelukkig ook niet: ze werd onze nieuwe collega, hoera! Met haar scherp analytisch inzicht, luisterend oor en vlotte pen vertaalt Floortje jouw boodschap in content die raakt en werkt. Vrolijk, snel en slim.

Marieke van Osch

Office- en projectmanager

Onvermoeibare ondersteuner en regelaar. Ervaren communicatiemedewerker en projectmanager. En óók nog een prettige gastvrouw. Marieke zorgt ervoor dat wij denken dat we overal aan gedacht hebben.

Karlijn Meulman

Schrijver

Haar tekstbureau heet ‘Meer dan een goed verhaal’ en dat is precies wat je krijgt van Karlijn. Natuurlijk schrijft ze teksten die staan als een huis, maar ze is daarbij ook energiek, nuchter en razendsnel.

Stefanie van Doorn

Schrijver/Adviseur

Doelgroepdenker en -schrijver met een passie voor de zorg. Ervaren content- en communicatiespecialist, zowel online als offline bij haar bureau Communicatie met Zorg.

Marriëlle Frederiks

Ontwerper

Beantwoordt je vraag al voordat jij hem stelt. Iedereen wordt dolblij van Marriëlles werk.

Desiree van Steenveldt

Adviseur

Met Peppercom staat Desirée voor energieke en effectieve communicatie op het gebied van agro, duurzaamheid, innovatie en het sociaal domein. Haar specialismen: merken bouwen en content marketing. Dees is iemand die denkt én doet: geen abstracte rapporten, wel gedegen advies en een hands-on aanpak.

Carien Franken

Ontwerper

Ervaren vakvrouw met talent voor infographics en branding. Eigenaresse van Bureau Visuele Vertalingen.

Ted Gijsel

Schrijver

Gepassioneerd en ervaren tekstschrijver bij Tekstbureau Schrijfwijzer.

Robin Lukken

Webontwikkelaar

WordPress-ontwikkelaar bij haar bureau Fiks.

Marleen Klein Brinke

Ontwerper

Oog voor kwaliteit en de klant. Vormgever bij marleenkleinbrinke.nl.

Ingeborg Scheffers

Ontwerper

Grafisch ontwerper bij Studio Ingeborg Scheffers