Dát is thuiskomen

Marcel Verbeek, 27 augustus 2018

Van de Zuiderkerktrappen, via de Lage Markt en De Lindenberg naar de Sint Annastraat: de locaties van twintig jaar Einder. Tijdens een van de snikhete zomerdagen zijn we voor de derde keer in ons bestaan verhuisd. En hoe! Hier in een prachtig herenhuis op de Via Gladiola, voel ik me meteen thuis. En – bijkomstigheidje – ik kan er te voet heen!

In de voormalige jeugdbieb in de Lindenberg hebben we de afgelopen tien jaar met veel plezier keihard gewerkt. Einder heeft zich daar ontwikkeld van creatieve middelenmakers, tot een hecht team van strategisch adviseurs, ontwerpers, webbouwers en schrijvers. In de sectoren Wonen, Zorgen en Leren, werken we intensief samen met onze opdrachtgevers. Vaak bij hen op locatie, maar ook bij ons – tijdens sessies, SOEP, trainingen en workshops. Kon dat dan niet langer in Lindenberg? Jawel. Maar we kwamen flexibele werkplekken en overlegruimtes tekort…

”Licht, frisse lucht, knalgele muren en parkeerplekken voor de deur. Kortom: alles wat we nodig hebben om lekker te werken en verder te groeien.”

Lekker werken en verder groeien

Vanaf 1 oktober hebben we bijna het hele bedrijfspand op de Sint Annastraat 174. Met een studio, ontvangstruimte, overlegruimtes, flexplekken, een balkon (ideaal met de intocht van de Vierdaagse!), licht, frisse lucht, knalgele muren en parkeerplekken voor de deur. Kortom: alles wat we nodig hebben om lekker te werken en verder te groeien. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs: onze koffiemachine hebben we uiteraard meeverhuisd!