Einder zoekt tekstschrijver

(minimaal 24 uur per week)

 

Ben jij een tekstschrijver die creatief én strategisch denkt en werkt?
Heb je hart voor maatschappelijke organisaties in de sectoren wonen, zorgen en leren?
En wil je werken in een hecht team van communicatieprofessionals?

 

Dan zoeken we jou!

 

Bij Einder werk je samen met inspirerende collega’s aan verschillende projecten. Of het nu gaat om pakkende interviews voor een jubileummagazine, reportages voor een bewonersblad, informatieve websites of aansprekende vacatureteksten; jij draait er je hand niet voor om. Bovendien weet je precies wanneer een tekst rammelt en wat je moet doen om zo’n verhaal beter te maken.

 

Je hebt direct contact met je opdrachtgevers; vaak zijn dat communicatieadviseurs, maar soms ook bestuurders of managers. Vanuit jouw specialisme – schrijven – help je hen om hun verhaal over te brengen. Je krijgt veel vrijheid in de aanpak en inhoud van je werk. Ons werk is verbindend en soms een tikje idealistisch; wat jij doet, helpt anderen verder.

 

Jij bent:

  • een uitstekende tekstschrijver
  • creatief én analytisch
  • goed in het vertalen van inhoud naar diverse doelgroepen
  • graag veel verschillende projecten tegelijk aan het doen
  • altijd nieuwsgierig
  • snel in het je eigen maken van nieuwe materie
  • iemand die anderen enthousiast maakt en meekrijgt

 

Ook niet onbelangrijk: bij Einder bieden we jou een inspirerende werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. We hebben een geweldige plek in hartje Nijmegen, met goede koffie en een overdadige lunch. Bovendien heb je op de Sint Annastraat altijd een team creatieve mensen om je heen.

 

Interesse?
Wil je meer weten of solliciteren? Stuur een mail met je cv en een selectie van werk waar je trots op bent naar Marcel Verbeek via info@einder.com.