Op een luchtige manier bloedserieus. Dat is een Einder-training in een notendop. We laten zien dat communicatie niet moeilijk is: iedereen kan én doet het al. Maar hoe doe je het op zo’n manier, dat je bereikt wat je voor ogen hebt?

Als organisatie vertel je een verhaal, voer je gesprekken met mensen en partijen die belangrijk voor je zijn. Die wil je raken, op dezelfde koers krijgen. Hoe je dat aanpakt – op een manier die bij je past – zoeken we samen uit.

Kant-en-klare oplossingen, daar geloven we niet in. We geloven wél in resultaat. We zetten jou en je team op scherp en leren je het juiste gesprek te voeren op de juiste plek.

 

 • Schrijftraining

  Veel mensen maken het zichzelf onnodig moeilijk op papier. Alleen al bij de gedachte aan schrijven schieten sommigen al in de kramp. Nergens voor nodig! Na onze training schrijf je simpelweg wat je wilt vertellen. We trainen op het niveau van tips en regels, maar ook op tactisch niveau: we laten je zien hoe je vanuit de kernwaarden van je organisatie kunt communiceren.

  We zijn voorstander van schrijftrainingen voor mensen die in hun werk ook echt met schriftelijke communicatie te maken hebben. Tips en tricks voor mensen die in de praktijk zelden een toetsenbord voor hun neus hebben? Dan liever een intensievere training met de mensen van het secretariaat.

   

 • Dialoogsessie

  Wat betekent de organisatievisie voor jou? En voor de verschillende mensen in je organisatie? Wij begeleiden en ondersteunen medewerkers en teams in organisaties om antwoord te geven op deze vragen. We helpen je de dialoog te voeren met collega’s en andere betrokkenen. Zodat de kernwaarden, visie en missie van de organisatie door iedereen hetzelfde worden geïnterpreteerd en eigen worden gemaakt.

   

 • Visie, missie, kernwaardensessie

  Als organisatie ben je het antwoord op een vraag: dat is je bestaansrecht. Soms raak je door alledaagse drukte verwijderd van die vraag. Of je komt er door groei, marktontwikkelingen of een reorganisatie achter dat je kerneigenschappen diffuus zijn geworden. We helpen je bij het (her)ontdekken of aanscherpen van de identiteit en het karakter van je organisatie. Zodat er een gemeenschappelijk vertrekpunt ontstaat voor alle interne én externe communicatie.

   

   

 • Ambassadeurstraining

  Je leert hoe je jezelf én je organisatie presenteert. Schriftelijk én in persoon. Onze presentatie- en verteltrainingen maken van mensen vertegenwoordigers. Wij helpen deelnemers hun organisatie-identiteit naar hun eigen verhaal te vertalen. Daarbij geloven we niet in het ‘intrainen’ van een elevatorpitch; communicatie is geen eenrichtingsverkeer.

   

 • Socialemediatraining

  Wat deel je waar, hoe schrijf je die pakkende post en welk beeld hoort daarbij? Wat zijn de do’s en don’ts? Je leert waarvoor je de verschillende soorten sociale media gebruikt en hoe je ze inzet. En we kijken welke platforms bij jouw organisatie en doelgroep passen – ook daar maak je als organisatie een keuze. Het belangrijkste: wat wil je op sociale media bereiken? We geven je handvatten om zelf aan de slag te gaan.