Onder leiding van Petri Embregts maakt de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking de verbinding tussen de zorgpraktijk, zorgopleidingen en wetenschappelijk onderzoek. Zodat nieuwe kennis uit de wetenschap in de praktijk komt – en nieuwe praktijkkennis de wetenschap verrijkt. Het doel? Optimale, menswaardige zorg op basis van een gelijkwaardige relatie tussen cliënten, hulpverleners en mantelzorgers.  
Wij ontwikkelden een website die die verbindingen laat zien én maakt.bibliotheek-gelderland-zuid-jaarbericht-infographic

Van letters naar cijfers. We maakten het jaarbericht van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Het werd een digitaal magazine, inclusief kekke infographics.
We maakten twee huis-aan-huiskranten van het Overbetuwe College (OBC) en het Hendrik Pierson College (HPC). 
Daarin lezen ouders en kinderen in Elst, Bemmel, Zetten, Huissen en Arnhem-Zuid waarom OBC en HPC de meest complete scholen van de regio zijn. 


pactum-jaarmagazine-2014
Wat beloven we? Wat hebben we gedaan? Wat gaan we doen? Op deze vragen geeft Pactum jeugd- en opvoedhulp antwoord in haar jaarmagazine 2014/2015. Met facts & figures, een terug- en vooruitblik en ervaringsverhalen uit de praktijk.


Huurspecial BrabantWonen
'Mevrouw, uw huur gaat omhoog'. Niet de leukste boodschap om over te brengen.
Maar als je dan toch 'slecht' nieuws brengt, wees dan eerlijk en helder in je taal.
Voor BrabantWonen maakten we een huurspecial. Met alle ins en outs over de huurverhoging.

 Pactum en Prokino
Pactum en Prokino  hebben hun krachten gebundeld in de BSO+ in Harderwijk. Kinderen krijgen daar gerichte pedagogische begeleiding en een duidelijke structuur.
Einder maakte een beknopte kruisfolder over de BSO+ en de voordelen ervan.

 


Zorgbelang Gelderland adviseert bij het uitstippelen van de route naar succesvol jeugdbeleid in gemeenten. En met dit pakket gaat dat nog beter! Wij maakten er samen iets moois van.


Hamelers en Nijkamp Advocaten
is helder en toegankelijk. Wij ontwikkelden een website die daarbij aansluit!

Stadsregio film "Gestroomlijnd"

Applaus!
Dat kreeg de film over vier projecten in de regio Arnhem Nijmegen, waardoor forensen sneller op het werk of op school zijn. Een film gemaakt door Einder Communicatie samen met Studio Spaen. Bij de feestelijk bijeenkomst op 5 november maakten de samenwerkende partijen (Stadsregio Arnhem Nijmegen, gemeenten Arnhem, Nijmegen en Lingewaard, vervoerder Breng, HAN, RU Nijmegen en UMC St Radboud) bovendien plannen voor de vervolgstappen; regionale regie, en de reiziger nóg meer centraal stellen. 


De planten en dieren in Nederland kunnen weer wat opgeluchter ademhalen (bij wijze van spreken, dan). Die zoeken we op

Service Centrum Scholenbouw
Servicecentrum Scholenbouw (SCS) ontwikkelt en verspreidt kennis over geïntegreerde aanbestedings- en innovatieve financieringstrajecten bij scholenbouw. Kijk en lees meer...

 

 

Vivare
Vivare is een wooncorporatie die haar maatschappelijke rol heel serieus neemt – en dus ook het gesprek met haar belanghouders. Kijk en lees meer...

Ymere
Voor Ymere, een woningcorporatie in de Noordelijke randstad, maken we veel verschillende middelen: folders, bouwdoeken, jaarverslag en advertenties. Kijk en lees meer...