Margriet van Aalten schrijver/adviseur
Iemand die niet rust voordat het helemaal goed is. Toegewijd aan de klus, de opdrachtgever en de doelgroep.  De beste luisteraar die we hebben. Laat niets passeren en zorgt ervoor dat alles op zijn plaats valt. En dan brengt ze ook nog eens een enorme frisheid mee. Kun je nagaan wat dat betekent voor haar teksten. Een verademing.
margriet@einder.com

Esther van Benthem ontwerper/adviseur
Ons stijlicoon. Uitvinder van het principe goede smaak. Maar ho, Esther maakt zeker niet dingen alleen voor de mooi. Ze bijt zich vast in de materie. Werkt vanuit de inhoud. En verstaat de kunst kernwaarden naar een beeldconcept te vertalen. Daarom klópt het gewoon wat ze doet. Of het nu een huisstijl is, een illustratie of een complete campagne.
esther@einder.com
Lenny van den Boogaard vormgever
Gaat bedachtzaam en planmatig te werk. Is zo'n beetje van alle markten thuis (ja, schrijft zelfs!). Zal zichzelf niet zo snel de webspecialist noemen, maar weet stiekem héél veel van webdesign en -ontwikkeling. Prettig aan Lenny: als ze met een opdracht voor jou bezig is, dan heeft het haar volle aandacht. Ze bewaakt het proces nauwgezet en is niet zo snel van haar stuk te brengen.
lenny@einder.com
Teun Boumans schrijver/adviseur & partner
Maakt met schijnbaar gemak de beste communicatieplannen. Is dé man om mee aan tafel te zitten als je scherp wil krijgen wie je bent, waar het bij jouw organisatie om draait en welke communicatiewaarden daarbij horen. Het mooie aan Teun is dat er weinig zit tussen wat hij bedoelt, zegt en schrijft. Beheerst het ambacht schrijven tot in de perfectie.
teun@einder.com
Susanne Geuze schrijver
Brede interesse, positieve energie en pure schrijfkracht. Bij wervelwind Susanne zie je ze terug in heldere reportages, artikelen en blogs. Onze graag- en veelschrijver liet en laat het al zien bij de Volkskrant, het AD en NU.nl. En nu bij Einder. Goed nieuws voor ons en vooral voor jou!
susanne@einder.com

Hendriek Mulder ontwerper/adviseur
Met Hendriek heb je een autoriteit aan tafel. Maar dan een die jou de ruimte geeft. Kan goed luisteren, analyseren en richting geven. Weet je als klant nog niet waar je heen moet, dan helpt zij je de weg te vinden. Heeft als ontwerper een heldere stijl. Bovendien is het altijd lekker schakelen met haar, want ze is snel en duidelijk.
hendriek@einder.com
Petra Smits ontwerper/adviseur
Haar ontwerpen hebben iets subtiels en doordachts; ze doen precies wat ze moeten doen. Petra geeft goed en snel inhoud en vorm aan plannen. En weet de keuzes die ze onderweg maakt uitstekend te onderbouwen. Ze staat voor wat ze doet, maar is toch flexibel.
petra@einder.com
Astrid Troost officemanager
Klinkt het kordaat, fris en opgeruimd aan de andere kant van de lijn? Geheid dat je Astrid aan de telefoon hebt. Is precies zoals een officemanager hoort te zijn. En dan nog een beetje meer. Ze regelt alles tot in de puntjes, neemt 'gedoe' uit handen en geeft je het gevoel dat je echt gezien wordt.
astrid@einder.com
Nick Valentijn zakelijk leider & partner
Energiek, snel en recht door zee. Houdt graag de wind eronder. Precies wat we in een zakelijk leider nodig hebben. Aan deze aartsregelaar heb je een goeie als je vragen hebt over plannen, pitches, offertes en facturen; in een nanoseconde geeft hij je een passend antwoord. Bovendien zorgt Nick ervoor dat het gezellig is en blijft, óók als het gaat over financiën.
nick@einder.com
Claudia Verbeeck ontwerper/adviseur & partner
Kenmerkend aan Claudia is haar enorme drive. Vraagt veel van zichzelf en houdt jou als opdrachtgever ook goed bij de les. Is een ster in het begeleiden van creatieve brainstorms. Claudia helpt je met een frisse blik naar je organisatie te kijken. Ze voelt feilloos aan wat er leeft en speelt en ontwikkelt het concept en de middelen die jouw verhaal verder brengen.
claudia@einder.com
Marcel Verbeek schrijver/adviseur & partner
Brengt ons motto 'Zien waar het om draait - doen wat ertoe doet' in de praktijk. Kan als geen ander in strategische sessies hoofd- van bijzaken scheiden en snel en trefzeker tot de kern komen. Of slim en met humor gesprekken of schrijfworkshops naar een hoger plan tillen. Dat hij over een ultrascherpe pen beschikt, is natuurlijk al helemaal schitterend.
marcel@einder.com
Hanneke Vervoort vormgever
Adequaat en vasthoudend. Is klantgericht als geen ander. Dat betekent dat ze graag voor je tot het uiterste gaat. En voortdurend bezig is met de vraag hoe iets beter, sneller of praktischer kan. Dat ze daarnaast mooie en goede dingen maakt, spreekt voor zich.
hanneke@einder.com
Maddie Weijand schrijver
Nieuwsgierig, analytisch en recht voor z’n raap. Maddie zal nooit aarzelen haar eerlijke blik met je te delen. Bruist van de goeie ideeën en weet van aanpakken. Kan trouwens niet alleen goed schrijven, maar weet ook alles over sociale media, merkdenken en digitaal ontwerp. Die wil je er dus bij hebben, in je project!
maddie@einder.com


En wie nog meer?
We hebben een aantal ijzersterke mensen om ons heen verzameld die dingen kunnen die wij niet kunnen. Ze hebben een werkplek bij ons en draaien – soms al jaren - mee in klussen.

Miranda Florussen Eigenaar van Goeie Zin
Adviseert, schrijft en traint met een ontwapenend enthousiasme, namens haar eigen bureau Goeie Zin. Brengt vrolijkheid en vitaliteit. Zodra we de kans zien, betrekken we haar bij onze projecten. Want ze is ook nog eens gewoon keigoed.


 

 

Ellis Regina Jansen Eigenaar van Ellis Regina Photography
Zag het levenslicht in Portugal, groeide vanaf haar zesde op in Hengelo (Gld). Dan krijg je  een speciale kijk op de wereld en dat laat ze zien. Wil anderen en zichzelf voortdurend blijven verbazen. En dat doet ze ook, met prachtige beelden. We werken veel met Ellis en hebben haar graag in de buurt.

 

 

 

Viktor Harmens van Studio Vuurkever
Viktor is ‘onze’ Wordpress-tovenaar.
Denkt mee over concepten en begrijpt ons als geen ander.
Daardoor bouwt hij precies de websites die wij en onze klanten  voor ogen hebben.

 

 

 

 

 

Bambi Boland  grafisch ontwerper
Illustratief ijzersterk ontwerptalent met een enorm gevoel voor ritme, zowel in beeld als in muziek. Weet bovendien alles van HTML, CSS en WordPress. Bambi’s frisse, no-nonsense blik geeft je project nét dat beetje extra.

 

 

 

Hannah van Amstel  marketing- en communicatiemanager
Communicatief-conceptuele wondervrouw. Zet in een handomdraai je film, campagne of presentatie in de steigers. Marketeer van het Go Short International Film Festival. Gaaf!

 

 

 

 

Marriëlle Frederiks grafisch ontwerper
Hemeltjelief, wat een fantastische ontwerper – inhoudelijk en conceptueel ijzersterk. Iedereen wordt dolblij van Marrielles werk! En van haar superlekkere wraps!!