Special Olympics 2016
JE WINT AL ALS JE MEEDOET
In 2016 komen de Nationale Spelen van Special Olympics naar onze regio. 
Eén groot sportfeest voor mensen met een verstandelijke beperking. 
Om deelnemers en supporters uit te dagen maakte Einder de huisstijl en middelen. 
Met als payoff: Je wint al als je meedoet. En omdat we dat zelf ook vinden, doen we het gratis en voor niets.Letterbrouwerij-NijmegenZaterdag 5 september 2015 vond De Letterbrouwerij plaats; de officiële, feestelijke opening van het Nijmeegse literaire seizoen.  In en om de bibliotheek op de Mariënburg geven Nijmeegse literaire partners (de Letterbrouwers) een voorproefje van wat ze komend seizoen in petto hebben. Letterliefhebbers: laat u verwennen! Wij dachten mee over het concept, de beeldtaal en de campagne.
 


 


Samen met Goeie Zin en Studio Spaen maakten we een animatiefilmpje voorVoVwoon. Doel: laten zien hoe VoVwoon woningcorporaties ondersteunt in hun strategisch voorraadbeleid. Snapt u niet waarover we het nu hebben? Bekijk het filmpje! 

Afvalcampagne Gemeente Arnhem
De gemeente Arnhem
wil dat mensen afval gaan zien als een waardevolle grondstof voor nieuwe dingen. Door afval gescheiden in te zamelen kun je er iets moois van maken. Einder gaf het goede voorbeeld en maakte een prachtige afvalcampagne.

In de Sociale Wijkteams kunnen de gemeente Wijchen en de instellingen beter samenwerken en passende oplossingen zoeken voor de inwoners, dichtbij huis. Einder ontwikkelde de projectstijl en middelen.
Mooiland, thuis in zorg en welzijn

Echt thuis in een vitale buurt. Dat is waar Mooiland voor staat. Mooiland wil dat bewoners zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Met hun familie, vrienden en kennissen in de buurt. Ook als er meer zorg nodig is. In de film: Mooiland, thuis in zorg en welzijn kun je zien hoe ze dat - samen met hun partners - voor elkaar krijgen.Zo doen we het in Arnhem


Sinds 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor (jeugd)zorg, werk en inkomen. 
Hoe pak je als gemeente die uitdaging aan en zorg je dat inwoners met je meegaan? 
Door duidelijk te informeren en door niemand uit te sluiten. Zo doen ze het in Arnhem.Over Betuwe College Bemmel
We maakten een campagne met onder andere een wervende film.

Hagemans Vastgoedonderhoud werkt aan Vitaal Vastgoed. Dat wil zeggen dat gebouwen, woningen en complexen doen waar ze voor bedoeld zijn, nu en later. Dat mensen er kunnen werken en leven. In de wijk Heseveld in Nijmegen werkt Hagemans voor opdrachtgever Portaal aan een renovatieproject, waar vakmanschap, communicatie en planning mooi samenkomen. Wij mochten er een film van maken. Samen met Seesaw Producties kwamen we tot een mooi resultaat.